Green street hooligans 3 online film sa prevodom. Green Street Hooligans 2 (2009) online sa prevodom 2019-01-16

Green street hooligans 3 online film sa prevodom Rating: 8,2/10 589 reviews

Huliganii de pe Green Street 3 (2013) Film online subtitrat

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Huligani su poslati daleko od londonskih ulica, i to direktno u zatvor. On u sebi otkriva stranu za koju nije ni znao da postoji. Mislim da ovim delom definitivno stavaljaju tacku na filmove vezane za huliganstvo, nerede na utakmicama i navijace iz engleske, jer smo svi svesni toga a i reziser je to dobro znao, da u engleskoj vishe nema toga, da vlada velika disciplina na stadionima i van njega i da se svaka tuca ili slicno kaznjava strogim zakonskim kaznama, tako da verujem da je ovo mozda 1 od poslednjih filmova sa ovakvom tematikom! Devenise liderul unui grup de fani infocati si violenti ai clubului de fotbal West Ham. Sportski filmovi imaju veliki izbor pod-žanrova, od komedije do drame, te imaju veće šanse da budu bazirani na istinitim događajima. Danny Harvey a decis in urma cu 14 ani sa se retraga din lumea unde violenta era ceva normal si firesc pentru el.

Next

Green Street Hooligans 2 (2009) online sa prevodom

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Orizontul pe care l-a ales nu a fost prea diferit de ceea ce facuse in trecut, fiind acum detinatorul unei sali de arte martiale mixte. Ocena od 1 do 10, mozda 5, skoro ni prosecan film, prica provaljena totalno, gluma katastrofa! Danny se simte vinovat de moartea lui Joey si astfel revine in gasca, cu scopul de a-si razbuna fratele. Nakon što lažnim priznanjem da je dilao drogu pristane preuzeti odgovornost u ime svog cimera Jeremyja Van Holdena T. Ekstremni uslovi stvorice ekstremno ponasanje kada sudbina ponovno spoji Vest Ham i Milvol, ovaj put u fudbalskoj utakmici. Kada Joeyja ubiju u ugovorenoj tuči protiv rivalske firme, Danny očajnički želi osvetu. Elaja Vud je Met, Amerikanac u Engleskoj, uvučen u divlji, nasilni svet najžešćih i najtvrđih fudbalskih navijača u Londonu.

Next

Green Street 3: Never Back Down (2013) sa prevodom Filmovi Online Vojvodina Net

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Opijanja, tuče — šta može da bude bolje od toga? Družeći se s Peteom, Matt ubrzo upozna njegove prijatelje, prilično agresivne mladiće koji u borbi za svoj klub ne prežu ni od najgrubljeg nasilja, a među kojima su i smireni Keith C. Huligani Vest Hama ce se ponovno morati izboriti za sebe, ali ovaj put su ulozi puno veci. This movie was so disappointing. There are more cut scenes of them training than talking about football and fighting. Wood neočekivano dva mjeseca prije stjecanja diplome izbačen je sa studija novinarstva na prestižnom sveučilištu Harvard. Ovaj žanr je poznat po filmskim tehnikama koje odlikuju intezitet i anticipacija.

Next

Green Street Hooligans 2 (2009) online sa prevodom

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Često se ovaj žanr filma fokusira na jedan jedini događaj koji nosi značajnu važnost. Ovaj uzbudljivi nastavak velikog hita producirali su višestruko nagrađivani filmski znalci, a radnja se nastavlja šest mjeseci nakon završetka događaja iz prvog dijela. Hm ni upola dobar film kao prosli delovi, pokushali si neshto novo da naprave, da isrpicaju pricu kako huliganstvo nije izumrelo, kako i dalje postoji, ali se navijachke grupe obracunavaju na neki drugi nacin, kako imaju svoju ligu i shta vec! Met će na najteži način da nauči da postoji još mnogo, mnogo toga…. Danny Harvey je život proveo u tučama i kao vođa West Hamove huliganske grupe Green Street Elite. Razočaran, potišten i mučen grizodušjem, Matt o. Hehir te impulzivni i nasilni Bovver L. Nakon što lažnim priznanjem da je dilao drogu pristane preuzeti odgovornost u ime svog cimera Jeremyja Van Holdena T.

Next

Green Street Hooligans (2005)

green street hooligans 3 online film sa prevodom

No, fudbalsko suparnistvo ce opet buknuti. You cant even compere it to first green street movie its like you are watching something else. Even part 2 was better, real disappointment!!! Daleko od londonskih ulica, nekoliko već dobro poznatih likova naći će se u zatvoru — kao direktna posljedica njihovih djela iz prvog nastavka. If you would like to watch rocky 4 or 5 with worst acting and less interesting scenes then watch this movie if not don't waste your time. Vraća se starim navikama jer je to jedini način da sazna ko je ubio njegovog brata. Režiserka Leksi Aleksander stvorila je neverovatno snažan i žestok film, koji nas vodi pravo u centar jednog posebnog sveta nasilnika, koji do sada nije viđen. Wood neočekivano dva mjeseca prije stjecanja diplome izbačen je sa studija novinarstva na prestižnom sveučilištu Harvard.

Next

Huliganii de pe Green Street 3 (2013) Film online subtitrat

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Oni će se ponovno morati izboriti sami za sebe, ali ovaj put ulozi su puno veći. Razočaran, potišten i mučen grizodušjem, Matt odluči na neko vrijeme otputovati u London, u posjet svojoj starijoj sestri Shannon C. I don't get why didn't they stick with that kind of thing and now when they saw that they did it wrong talking about 2nd part they tried to get back on feet, but failed miserably this movie so sad. Dok Matt sudjelovanjem u zajedničkim akcijama stječe naklonost i poštovanje ostalih Peteovih prijatelja, Bovver osjeća da mu mladi Amerikanac ugrožava status i utjecaj u društvu. Nakon što lažnim priznanjem da je dilao drogu pristane preuzeti odgovornost u ime svog cimera Jeremyja Van Holdena T. Radnja se odvija sest meseci nakon poslednjeg dogadjaja, kada su nekolicina huligana Vest Hama i brojni podrzavatelji Milvola zavrsili u zatvoru.

Next

SPORTSKI FILMOVI

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Sportski filmovi, kao što i samo ime kaže, bave se sportskim okruženjem, događajem ili sportašem. Razočaran, potišten i mučen grizodušjem, Matt odluči na neko vrijeme otputovati u London, u posjet svojoj starijoj sestri Shannon i tamo se upoznaje sa nasilnim podzemljem nogometnog huliganstva. Warren , požrtvovnog oca njihovog sinčića Bena, čovjeka koji skrbi i o svom neobuzdanom mlađem bratu Peteu C. A kad zbog Mattove nazočnosti ubrzo dođe u sukob s Peteom, Bovver nepromišljeno odluči buduće planove njihove navijačke skupine otkriti arogantnom i agresivnom Tommyju Hatcheru G. Shannon je senzibilna mlada žena udana za markantnog Stevea Dunhama M. . Wood neočekivano dva mjeseca prije stjecanja diplome izbačen je sa studija novinarstva na prestižnom sveučilištu Harvard.

Next

Green Street Hooligans (2005)

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Hunnam , Mattovu vršnjaku i jednom od vođa Elite iz ulice Green, zloglasne navijačke skupine nogometnog kluba West Ham United. Ekstremni uvjeti stvorit će ekstremno ponašanje kada sudbina ponovno spoji West Ham i Millwall, ovaj put u nogometnoj utakmici. I had a felling i was watching rocky origins or something like that. Bell , Peteovu najvećem neprijatelju i vođi skupine navijača protivničkog kluba Millwall. Joey, fratele mai mic al sau, membru al grupului de suporteri, care se autointituleaza Elita Green Street, refuza categoric sa-i urmeze sfaturile fratelui sau mai mare, de a se retrage din anturajul periculos si isi pierde viata, in urma unei incaierari.

Next

Green Street Hooligans (2005) Video by Huligani

green street hooligans 3 online film sa prevodom

Sportski filmovi tradicionalno imaju jednostavan zaplet koji se gradi u značajan sportski događaj. Pre 14 godina se ipak povukao iz tog sveta, ali je njegov mlađi brat Joey nastavio sa tim životom. O Filmu: Green Street 3: Never Back Down Huligani 3 2013 Objavljeno 29 April, 2021 Opis: Green Street 3: Never Back Down je treći nastavak filma Green Street Hooligans, koji je 2005. . . . .

Next